1/25/2019

# Elvan Sayar # Kitap Yorumu # Krem Bahane Cinayet Şahane # Maceraperest Kitaplar

Krem Bahane Cinayet Şahane - Elvan Sayar

Krem Bahane Cinayet Şahane


Merhaba :)) Bir çırpıda okunan , tam da kafa dağıtmalık bir kitap ile geldim  : " Krem Bahane Cinayet Şahane "

Kitabın kapağında " Bir Zuhal Aydan " macerası yazıyor. Bu yazıyı görünce aklıma Zuhal Aydan'nın bir dedektif olduğu geldi .  Kitabın kapağı ve ismi ile de birleştirince bir ev hanımı ve dedektifliğe meraklı , tesadüfen denk geldiği bir cinayeti çözdüğünü düşündüm. Eh tamamen olmasa da kısmen haklı çıktım. Şimdi bu satırları yazarken kendimi kitabın kapağına elimi koyup gözünü kapatıp olayları tahmin eden bir medyum gibi hissettim :))) Kısmen öyle oldum sanki :D

Zuhal Aydan bir ev hanımı . Kızı ile birlikte bir sitede oturuyor. Eski kocasından aldığı nafaka ve babasına ait bir mağazadan aldığı kira geliri ile geçiniyor. Kendi halinde bir yaşamı var. Bize hayatını ve çevresinde olanları hem gündelik hem de eğlenceli bir dille anlatıyor.

Temsilci aracılığı ile satış yapan markalardan birisine " Şahane Kozmetik" e zamanında üye olmuş ve bir el kreminden başka bir şey almamış olan Zuhal telefonuna gelen borç mesajı ile şok olur . onun adına alışveriş yapılmış ve ödenmemiştir . Bu noktada sanırım yazar bu tarz olaylar yaşayanlara da atıfta bulunmuş oluyor. Bir aralar internette araştırma yapmıştım. Bu tarz firmalarda bazı ekip liderleri üyelerinin üzerinden alışveriş yapıp borçları onlara bıraktığını okumuştum . Birçok insan bu durumdan dolayı sıkıntı çekmiş maalesef. Ben Zuhal ne yapacak diye beklerken o işleri gayet rahat halletme yoluna gitti. Sanırım ben biraz tez canlıyım , Zuhal kadar rahat olamıyorum .

Zuhal kendi  hayatı , kızı , sorunları arasında boğuşurken sitelerinde işlenen cinayetle kendisini fark etmeden işlerin içerisinde bulur.

Cep kitap boyutunda olan kitapta puntolar normal büyüklükte olduğu için gözleri yormadan rahat okunuyor. Elvan Sayar'ın kalemini ve Zuhal Aydan'ı çok sevdim ben . Yeni maceralarını da sabırsızlıkla bekliyor olacağım.


Krem Bahane Cinayet Şahane -  Elvan Sayar

Kitabın Adı :Krem Bahane Cinayet Şahane
Yazar :Elvan Sayar
Yayınevi :Maceraperest Kitaplar
Sayfa Sayısı :184


Ben basit, sıradan, düz bir ev kadınıydım. Ve hepsinden önce bir anneydim. Düşünmem gereken on beş yaşında bir kızım, sorumlu olduğum bir yengem vardı. Aysel’i kimin, nasıl ve neden öldürdüğü umurumda değildi.
Dandik bir losyon için ne kadar ileri gidilebilir?
Ya da son kullanma tarihi geçmiş kırışıklık giderici krem için?
Selülit jeli uğruna insanlar cinayet işler mi?
Maceraperest Kitaplar’ın yepyeni dizisinin ilk kitabı,
Krem Bahane Cinayet Şahane, eğlenceli ve sürükleyici bir “Zuhal Aydan Macerası.” Tabii ki Oğlak Yayınları’nda...


                                                            Kozmokitap

3 yorum:

  1. Kafa dağıtan kitapları seviyorum, hoş bir kitaba benziyor :)

    YanıtlaSil
  2. Siz sürükleyici diyorsanız hemen alıyorum
    teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. Cinayet romani dedin mi sip diye damlarim 😊

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda link vermemeye dikkat ediniz. Link verdiğiniz yorumları yayımlamıyorum maalesef :(

Web sitemizdeki fotoğrafların, yazıların izin alınmadan kopyalanması, yayınlanması, alıntı olduğu ve kaynağı belirtilmeden bir takım amaçlar için kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri yasasına aykırıdır. İzin alınmadan kopyalanan resim ve yazılarımızla ilgili dilekçe ve dava açma hakkımız saklıdır.