1/17/2019

# Epsilon Yayınevi # Judiht McNaught # Kitap Yorumu # Sen Gelmeden Önce

Sen Gelmeden Önce - Judith McNaught

Sen Gelmeden Önce


Gece Fısıltıları kitabı ile tanıştım Judith McNaught'un kalemi ile . Polisiye ve aşkı harmanlayarak harika bir iş başarmıştı. O kitabını okuduktan sonra çevremde yazarın kalemini ve kitabını övenleri ve yorumlarını okudum. Her yorumdan sonra daha da merak ettim yazarı. özellikler Cennet kitabı çok övüldü. Fakat ben baktığımda basımı yoktu ve sahaflar da fahiş fiyatlara satıyorlardı , o nedenle almadım. Tesadüf bu ya ben kafayı yazarla bozmuşken market alışverişinde yazarın Sen Gelmeden Önce kitabının 9.90 a düştüğünü gördüm . Hemen kaptım tabii :)) Ekmek almaya gidip kitapla dönenler burada mı :D Ses verin...

Kitap Westmoreland serisinin üçüncü kitabıymış . Ayrı ayrı da okunabiliyor. Ben okurken bir eksiklik hissetmedim.

İnsanlar dıştan ne kadar farklı görünürlerse görünsünler içten hiç farkları yoktu.Gülmeyi, konuşmayı, düş kurmayı seviyorlardı.Hep yürekli görünmek istiyorlar, acı çektiklerini gizliyorlar, keder hemen geçecek kötü bir ruh haliymiş gibi yapıyorlardı ve bu çoğu zaman doğruydu da.

Tesadüfler ve talihsiz bir kaza sonucu yolları kesişir Sheridan ve Stephen'ın. Charise nişanlısına gitmek için bir gemi seyahatine çıkmıştır ve Sheridan ise ona eşlik etmektedir. Fakat seyahatin yarısında Charise başak bir adamla kaçar.  Bu arada nişanlısı ise talihsiz bir kazada ölmüştür. bu kazaya karışan Stephen ölüm haberini vermek için limana gelir. Sheridan ise Charise'in kaçtığını söyleyecektir. Bu esmada bir kaza olur ve Sheridan kafa travması geçirir ve hafızasını kaybeder. Onun Charise olduğunu düşünen Stephen onu evine getirir ve kendisini sorumlu hisseder. Kendisine gelen genç kıza adının Charise olduğunu söyler ve kendisinin de nişanlısı olduğunu . Başta yardım için başlayan bu oyun aşka dönüşse de işler karmaşık bir hale gelir. Alında başta dürüst davranılsa işler karışmaz ya da her zamanki gibi iletişim kopukluğu bütün sorunlara neden olur...

Dolambaşlı bir aşk öyküsü kaleme almış bu sefer Judith McNaught . Kitap tahminimin aksine yavaş ilerledi. Bazı bölümlerde sıkıldığımı itiraf ediyorum. Kafa dağıtmalık olarak okumak istemiştim ve bu konuda pek yardımcı olmadı kitap. Yazarın en iyi kitabı olmadığını düşünüyorum. Yazarın elimde bir kitabı daha var . Onu biraz ara verip okumayı düşünüyorum.





Sen Gelmeden Önce - Judith McNaught
Kitabın Adı :Sen Gelmeden Önce
Yazar :Judith McNaught
Yayınevi :Epsilon Yayınevi
Orjinal adı :Until You
Serisi :Westmoreland #3
Çevirmen : Duygu Uğur
Sayfa Sayısı :408


Sheridan Blomleigh'in çocukluğu bir at arabasında, babasıyla birlikte mutlu bir gezgin gibi Amerikan kasabalarını dolaşarak geçmiştir. Ancak on dört yaşına geldiğinde evde kalmış teyzesinin hoşgörüsüz eğitimi allına girmek zorunda kalır. Varlıklı genç hanımlara eğitim veren bir okulda öğretmenlik yapmaya başladığında, öğrencilerinden Charise'in bir lordla evlenmek üzere ingiltere'ye gideceğini öğrenince, hayatında yeni bir sayfa açma umuduyla ona refakatçi olmayı kabul eder. Charise, gemide tanıştığı biriyle bir limanda inip ortadan kaybolunca, Sheridan, Londra'ya tek başına gidip Charise'in nişanlısına hesap vermek zorunda okluğunu düşünür.

Ancak Londra'da beklenmeyen bir olay olmuş ve Charise'in nişanlısı bir kazada yaşamını yitirmiştir, Kazaya sebep olan Lord Stepken Westmoreland, suçluluk duygusu içinde, limana açıklama yapmaya gelmiştir. Durumu Sheridan'a açıklamaya çalışırken, bir vincin taşıdığı ağır bir kargo genç kızın başına çarpar. Lora, kendini kaybeden Sheridan'ı evine götürüp doktoruna teslim eder.

Genç kız Üç gün sonra Stepken Westmoreland'in yatak odasında kendine geldiğinde, geçmişiyle ilgili hiçbir şey hatırlamamaktadır. Genç kont ve ailesi kıza sıcak bir sevgiyle yaklaşırlar. Güzel Sheridan ile yakışıklı, zeki ve cömert Kont Stepken arasında tutkulu bir aşk doğar. İki genç evliliğe doğru yol alırken, beklenmeyen bir gelişmeyle mutluluk kâbusa dönüşürse de, aşk acımasız sınavlardan galip çıkacaktır.


                                                            Kozmokitap

3 yorum:

  1. Mükkemmel bir analiz yazısı.. Teşekkürle editor

    YanıtlaSil
  2. i love this cover:) i want to read this book:) follow:) hope U follow back:)

    YanıtlaSil
  3. Ben de alisverise gidip kitapla dönerim bazen 😊

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda link vermemeye dikkat ediniz. Link verdiğiniz yorumları yayımlamıyorum maalesef :(

Web sitemizdeki fotoğrafların, yazıların izin alınmadan kopyalanması, yayınlanması, alıntı olduğu ve kaynağı belirtilmeden bir takım amaçlar için kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri yasasına aykırıdır. İzin alınmadan kopyalanan resim ve yazılarımızla ilgili dilekçe ve dava açma hakkımız saklıdır.