4/13/2019

# Doğan Kitap # İsimsiz Ceset # Kitap Yorumu # Tess Gerritsen

İsimsiz Ceset - Tess Gerritsen

İsimsiz Ceset

   Tess Gerritsen ne yazsa okurum dediğim yazarlardan.  Cerrah ile tanıştığım yazar bende bağımlılık yarattı.  Her kitabı çıktığında bilinçaltımdan bir ses sürekli kitabı almamı fısıldıyor :D Şaka bir yana gerçekten hayran olduğum bir yazar.  Tıp camiasından geldiği için de tıbbi gerilim kitaplarını  daha profesyonel yazıyor .

   Yazarın okumadığım üç kitabı var.  Tam onları da almayı düşünüyordum ki matbaa zammından nasiplerini aldılar.  Ne kadar kitapları ve yazarı sevsem de öncelikle kendi bütçemi düşünmek zorundayım.  O nedenle güzel bir indirim bekliyorum.  Matbaa ve kağıt zammından konu açılmışken söylemeden edemeyeceğim.  Basılı kitaplar için bu zam bahane edildi de e-kitap için bahane ne ??? Onların fiyatları da basılı kitaplarla yarışıyor hatta kimisi daha pahalı.  Kağıt, matbaa, dağıtıcı masrafı yok.  Bu fahiş fiyatlar neden kaynaklanıyor ??¿¿¿


Bu kadar fiyatlardan serzeniş ettikten sonra İsimsiz Ceset'i de normal fiyattan aldığımı düşünmediniz değil mi ;)  Yüzde elli indirim ile aldım kitabı.  İncecik bir kitap için normal fiyatının çok pahalı olduğunu söylemeliyim.  Zaten Doğan Kitap'ın fiyatları da diğer yayınevlerine göre pahalı.  Onlara hala kızgınım , bu nedenle çok sevdiğim bir yazar ya da çok iyi bir indirim olmadıktan sonra almıyorum.  Neden kızgınsın derseniz daha önce bahsetmiştim, kısaca tekrar söyleyeyim.  Birkaç yıl önce onların instagram hesabından çekiliş ile bir kitap kazandım ve kitabı göndermediler.  Esas mesele kitabın gelmemesi değil durumu sormak için attığım yorum,  DM ve maillere hiçbir surette dönmemeleri.  Sosyal medya hesabını kim yönetiyorsa şirkete bu şekilde büyük zararı dokunuyor çünkü benim hiç güvenim kalmadı Doğan Kitap 'a.  Ne onları takip ediyorum ne de bir faaliyetlerine katılıyorum artık !!!

İsimsiz Ceset


   İsimsiz Ceset'e gelirsem - konuyu çok uzattım affınıza sığınıyorum - yine bir Rizzoli -Isles macerası.  88 sayfa kitap ve içinde çizimler de var.  Çizimler ne kadar güzel olsalar da hayalimdeki Maura daha güzel :D

Bir yardım gecesine katılan Maura orada çekici bir adam ile tanışır.  Sabah evinde kanepede, akşam giydiği giysilerle uyanınca geceye ait hiçbir şeyi hatırlayamadığını fark eder.  Saldırı kurbanı olduğunu  düşünürken evine gelen Rizzoli isimsiz bir ceset bulduklarını söyler.  İsimsiz ceset Maura’nın akşam tanıştığı adam çıkınca da şüpheli konumuna gelir Maura ...

Kısa ve güzel bir hikayeydi.  Çizimler de kitabı zenginleştirmişti.  Fakat dediğim gibi fiyatı kitap için fazla.  İndirimde bulursanız alabilirsiniz :)





İsimsiz Ceset - Tess Gerritsen
Kitabın Adı :İsimsiz Ceset
Yazar :Tess Gerritsen
Yayınevi :Doğan Kitap
Orjinal adı :John Doe
Çevirmen :Özge Onan
Sayfa Sayısı :88



Tess Gerritsen’den soluk soluğa bir Rizzoli & Isles öyküsü Maura Isles şık bir partiye gider. Yakışıklı bir adam ona yanaşır; hoş ve kibardır. Maura adamla flört edip şampanya içer. Ancak sonrası kocaman bir boşluktan ibarettir. Ertesi gün bildiği sadece iki şey vardır: Bir adam öldürülmüştür ve adamın cebinde Maura’nın üzerinde ev adresi yazan kartviziti bulunmuştur…


Tess Gerritsen : 

Tess Gerritsen Tess Gerritsen ABD’nin San Diego kentinde doğdu. Stanford Üniversitesi’nde antropoloji konusunda lisans yaptı, California Üniversitesi’nden tıp diploması aldı. New York Times’ın çok satanlar listesine giren Hasat’l8a dünya çapında başarı kazandı. Yazarın Kemik Bahçesi, Mefisto Kulübü, Cerrah, Çırak, Günahkâr, İkiz Bedenler, Ruh Koleksiyoncusu, Buz Gibi Soğuk, Sessiz Kız, Bir Sırrım Var, Kayıp Kızlar, Kan Gölü adlı romanları ve Ucubeler adlı öykü kitabı Doğan Kitap tarafından yayımlandı ve büyük okur kitlelerine ulaştı.






Yazarın Okuduğum Kitapları :


Rizzoli – Isles Serisi

 1–Cerrah
2- Çırak
3- Günahkar
4- İkiz Bedenler
5-Siliniş
6–Ruh Koleksiyoncusu
7-Buz Gibi Soğuk
8-Sessiz Kız
9-Sona Kalan
10-Diriliş
11-Bir Sırrım Var

Romantik Gerilim Kitapları

 Gece Yarısından Sonra
 Bıçak Sırtı
 Asla Arkana Bakma
 Proje: Ölümcül Virüs
 Masumiyetin İçin Savaş
 Karanlığın Ayak İzleri
 Gölgesizlerin Tutkulu Dansı
 Aşk Ölümden Uyanıştır
 Ruhundaki Zehirle Yüzleş

 Bağımsız Gerilim Kitapları 

Hasat
 Gece Nöbeti
 Kan Gölü
 Yörünge
 Kemik Bahçesi
 Ateşin Şarkısı


                                                            Kozmokitap

4 yorum:

  1. Adıyla dikkat çeken bir kitapmış İsimsiz Ceset

    YanıtlaSil
  2. tess abla ne yazsa okurum bi de tami hoag bi de patricia cornwell :) tess ablayıı tüyapta gördüm çok şirin biriii :)

    YanıtlaSil
  3. Tess okunmaz mi. Cok seviyorum ben de 😊

    YanıtlaSil
  4. Daha önce Tess Gerritsen'in bir tane kitabını okumuştum Günahkar kitabını ve gerçekten çok beğenmiştim. Evet bu aralar kitaplar biraz pahalı bunun nedeni ise sanırım matbaanın kullandığı kitap basım kağıtlarının pahalı olması. Çünkü kağıdın bir çoğu yurtdışından geliyor. Bu arada kitap yorumunuz içinde ayrıca teşekkür ederim.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda link vermemeye dikkat ediniz. Link verdiğiniz yorumları yayımlamıyorum maalesef :(

Web sitemizdeki fotoğrafların, yazıların izin alınmadan kopyalanması, yayınlanması, alıntı olduğu ve kaynağı belirtilmeden bir takım amaçlar için kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri yasasına aykırıdır. İzin alınmadan kopyalanan resim ve yazılarımızla ilgili dilekçe ve dava açma hakkımız saklıdır.