1/23/2020

# Kitap Yorumu # La Kitap # Pınar Uzun

Kayıp Lotus Çiçeği - Pınar Uzun

Kayıp Lotus Çiçeği

  Genç yazarlarımızın kitaplarını okumayı seviyorum.  Bu yazarlarımızdan bir tanesi de Pınar Uzun . Sürekli aynı yazarların kitaplarını okumak yerine yeni yazarlarımıza da şans verilmesi taraftarıyım.

 İlk kitap Lotus'un İzinde 'yi okuyunca çok sevmiştim. Serinin ikinci kitabı Kayıp Lotus Çiçeği de elime geçer geçmez okudum bitti .

Kitap zaten ince olduğu için hızla okunuyor . Pınar Uzun 'un kalemi de akıcı . Sade bir dille yazıyor kitabı ve rahat okunuyor . Üstelik birçok yayınevinin aksine kitabın edisyonu çok iyi ve yazım hataları yok .

İlk kitaptan beş yıl sonrasında başlıyor kitap . Lotus gitmiştir ve kimse nerede olduğunu bilmemektedir. Dam iki imparatorluğu yönetmektedir ama bir an bile olsun Lotus'u düşünmediği an olmamıştır . Lotus'a ulaşabilmek için yeni bir kehanet ortaya çıkmasını beklemiş çıkmayınca da çıkması için elinden geleni yapmıştır . Üzüntü ve özlem içerisinde yaşarken nihayet beklediği kehanet söylenir ve Dan , Lotus'u bulmak için yollara düşer ...

  Fantastik tarzda bir kitap Kayıp Lotus Çiçeği . Yazarın Lotus'a ulaşabilmek için alternatif gerçeklikler yaratması  çok hoşuma gitti. Bu gerçeklikler kitaba farklı bir tarz ve çeşni getirmiş.

  Ben kitabı ve seriyi çok sevdim. Siz de bu seriye bir şans vermelisiniz.




Kayıp Lotus ÇiçeğiKitabın Adı :Kayıp Lotus Çiçeği-Kehanet Serisi 2
Yazar :Pınar Uzun
Yayınevi :La Kitap
Serisi :Kehanet Serisi  #2
Sayfa Sayısı :157


Büyük savaşın ardında bıraktığı kanlı tabloyu düzeltmeye yemin etmişti, acılı kalbin sahibi. Ne yapacağını bilmezken yeni bir kehanet onu buldu. Ama bu kez farklıydı, kehanetin son sayfası eksikti. Yapılacak her seçim, kehaneti ve geleceği yeniden şekillendirecekti. Yalanlar doğrulara, gerçekler hayallere karışırken, akıl ve kalp arasındaki savaştan kim galip çıkacaktı?
 Peki acılarla başlayan bir gerçeği mutlu sonla biten bir hayale dönüştürmek mümkün müydü?




Pınar Uzun Kimdir ?

1994 yılı Artvin'in Yusufeli ilçesinde doğdu. Öğrenim hayatını burada tamamladı. Yaşamına doğup büyüdüğü şehirde devam etmektedir.

Yazarın Okuduğum Diğer Kitapları : 

Lotus'un İzinde 



                                                     

1 yorum:

  1. Lotus çiçeği tarzında kitapları oğullarım da ben de seviyoruz ☺️. Arada değişik yazarlar okumak iyi oluyor.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda link vermemeye dikkat ediniz. Link verdiğiniz yorumları yayımlamıyorum maalesef :(

Web sitemizdeki fotoğrafların, yazıların izin alınmadan kopyalanması, yayınlanması, alıntı olduğu ve kaynağı belirtilmeden bir takım amaçlar için kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri yasasına aykırıdır. İzin alınmadan kopyalanan resim ve yazılarımızla ilgili dilekçe ve dava açma hakkımız saklıdır.