3/26/2021

# film

Behind Her Eyes || Ne İzledim?

Behind Her Eyes


  Sarah Pinborough 'un kaleminden Gözlerinin Ardında çok sevdiğim ve sonu ile beni şaşırtan kitaplardan olmuştu. Kitap ile ilgili yorumumu 👉 buradan 👈 okuyabilirsiniz. Kitabın Netfilix tarafından dizisinin çekildiğini öğreninca biraz çekincelerim olmuştu . Çünkü kitaptan uyarlanan filmleri seyredince çoğu zaman hayal kırıklığına uğradım. Fakat bu diziyi seyrettikten sonra söyleyebilirim ki kitapla birebir ilerliyor ve çok sevdim diziyi de ...

  1. sezon ve 6 bölümden oluşuyor dizi . Kitabın tamamı bu dizi içinde yer alıyor. Hal böyle olunca neden birinci sezon dendi ikinci sezon da olacak mı gibi sorular akla geliyor. Yaptığım araştırmalara göre farklı bir sezon için anlaşma yapılmamış yani tek sezon olacak dizi. 

   Psikolojik gerilim türünde olan dizinin yapımcılığını Sony Pictures Televisions &Left Bank Picture ortak olarak üstlenmiş ve senaryoyu Steve Lightfoot ve Angela LaManna  kaleme almış. 

 Başrollerinde Simona Brown, Eve Hewson, Tom Bateman yer alıyor. 

Oyuncular



Kitabı okumamış olanlar için konusundan da bahsedeyim.  Bekar bir anne olan Louise Psikiyatrist olan patronu ile ilişkiye girer. Bir tesadüf sonucu eşi ile de arkadaş olur . Aralarında garip bir ilişki oluşur. Bu çiftin ilişkisinde tuhaflıklar olduğunu fark eden Louise kendisini daha da karışık bir meselenin içerisinde bulur... 

  Konuyu okuyunca üçlü aşk ilişkisi , biraz seyretmeye başlatınca baskıcı bir koca gibi görünse de aslında görünenin çok ötesi var dizide . Astral seyahate inanır mısınız desem bu bir ipucu olabilir mi?? 

Ben diziyi çok sevdim . Hatta sonunda kitapta yaptığım isyanı bu sefer dizide yaptım ancak beni kimse dinlemedi !!!! Diziye bir şans verin derim:)













                                                     

4 yorum:

  1. Kitapla birebir ilerlemesi beni cezbetti. Malum Türk dizilerinde kitapla birebir bağlayıp, izleyici kitlesinin zevk/istek oranına göre değişerek ilerleyebiliyor. Aslında tek sezonluk olması da iyi. Uzayan sezonlar sıkabiliyor. 1 sezondan sonra izlemeye devem ettiğim dizi çok nadir :))

    YanıtlaSil
  2. Ben diziden önce kitabi okuyacağım sipariş listeme ekledim herkes bahsediyor çünkü

    YanıtlaSil
  3. Uzun bir dizi maratonundan çıktım. Biraz dinlendikten sonra izleyeceğim ilk dizilerden olacak:)

    YanıtlaSil
  4. İlginçbir dizi gibi. Bu ara okumaktan pek bir şey izleyemedim

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda link vermemeye dikkat ediniz. Link verdiğiniz yorumları yayımlamıyorum maalesef :(

Web sitemizdeki fotoğrafların, yazıların izin alınmadan kopyalanması, yayınlanması, alıntı olduğu ve kaynağı belirtilmeden bir takım amaçlar için kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri yasasına aykırıdır. İzin alınmadan kopyalanan resim ve yazılarımızla ilgili dilekçe ve dava açma hakkımız saklıdır.