3/31/2021

# film # Sonic 2

Sonic The Hedgehog 2'nin Yayın Tarihi Belli Oldu

                                  Sonic 2

  Sonic ile tanışmamız yaklaşık yirmi yıl öncesine dayanıyor. Eşimle yeni evlendiğimiz yılda eve Sega'nın oyun konsolunu almıştım. Ben konsolda oynamak için ilk görüşte gönlümü çelen Sonic'ten yana kullanmıştım oyun hakkımı . Bu mavi ve sevimli kirpi ile bolca eğlenceli vakit geçirdik.  

Sonic and Tails


Sonic sevgisi benden sonra kızıma geçti. Oğlum kendisine pek ilgi göstermese de Sonic sevgisi anneden kızına geçmişe benziyordu , belki de genetik benzerlik sebebi ile... Oyun konsolundan bilgisayar oyunlarına sonra da PS3'e terfi etti Sonic oyunları . Sonic'i bu kadar severken ve yurtdışında hakkında çıkan haberleri takip eden kızım filmi vizyona girince de " hadi anne Sonic bizi bekler" dedi ve vizyona giren ilk filmini hemen gidip seyrettik. 

    İlk film hakkında yazdıklarımı okumak için 👉  buraya👈 tıklayabilirsiniz. 

  Sonic'in ikinci filmine gelmeden önce Sonic'in hikayesinden kısaca bahsetmek istiyorum .

  Sonic olağanüstü güçlerle özellikle de inanılmaz bir hıza sahip olarak doğan farklı bir gezegenden Dünya'ya gelen antromorfik bir kirpi. 

Sonic



  Bulunduğu gezegende inanılmaz hızı ile gösteriş yapan Sonic ,Echidnas kabilesi tarafından keşfedilir ve saldırıya uğrar. Sonic'in koruyucusu Longclaw ona başka bir gezegene açılan yüzükler verir ve bu yüzüklerden birisi ile  Dünya'ya bir kapı açar ve Sonic'i oraya gönderir. 

   Dünya'ya gelen Sonic insanlardan gizlenerek yaşar ve bir süre sonra çok sıkılmaya başlar. İşte bu noktadan sonra ilk filmin konusu başlıyor . Heyecanlı ve güzel bir filmdi. İlk filmin bittiği noktada kesin devamı olacak beklentisi içine girmiştik ve Paramounth Pictures'ten beklenen açıklama geldi. Ancak filmin çekimleri korona yüzünden aksadı . Son yapılan açıklamalara göre Sonic The Hedgehog 2  , 8 Nisan 2022'de vizyona giriyor.





 Sonic oyunlarını bilenler karakterlerine aşinadır ve ilk filmi seyrederken diğer karakterler niye yok diye merak etmişlerdi. Bu başlangıç filmi olduğu için Sonic'in dünyaya gelmesi ve DR Robotnik ile tanışmasını seyrettik. Robotnik rolünde Jim Carey karşımızdaydı ve yine harika bir oyunculuk sergilemişti. 

 Serinin ikinci filmde bazılarının Sonic'ten çok sevdiği iki kuyruğu bulunan ve uçan tilki Tails 'ı göreceğiz. Kendisini ben de çok sevimli ve sempatik buluyorum.  Serinin devamı olup olmayacağını bilmiyoruz ancak yorumcular tarafından Sonic 2'nin sonunda Knuckles'a küçük bir rol verilmesi ve 3. filmde de Knuckles'ın ekibe eklenmesi bekleniyor. 


Sonic
  
  Sonic 2 'nin konusu ne olacak merakla bekleniyor.👉Sonrası #spoiler içerebilir  👈 Sonic birin sonunda ABD ordusu tarafından görevlendirilen DR Robotnik farklı bir gezegende - Mantar Tepeleri Bölgesi -  kapana kısılmıştı . Sonic ikide DR Robotnik'in buradan kurtulması ve Sonic'ten intikam almaya çalışmasını içereceği düşünülüyor. 









                                                     

1 yorum:

Yorumlarınızda link vermemeye dikkat ediniz. Link verdiğiniz yorumları yayımlamıyorum maalesef :(

Web sitemizdeki fotoğrafların, yazıların izin alınmadan kopyalanması, yayınlanması, alıntı olduğu ve kaynağı belirtilmeden bir takım amaçlar için kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri yasasına aykırıdır. İzin alınmadan kopyalanan resim ve yazılarımızla ilgili dilekçe ve dava açma hakkımız saklıdır.