11/20/2014

# çekiliş

Çekiliş var..... ( 1. yaş çekilişi)

Çekiliş

    Merhaba yine bir çekilişle bir aradayız. Bu seferki çekiliş çok özel, çünkü blogum 1. yılını dolduruyor. Yavaş yavaş emeklerken yürümeye başladım nihayet. Şöyle bir geçmişe dönüp bakarsak ilk zamanlarda yazı yazarken utanıyordum, sıkılıyordum. Beni kimler okur, çok eleştiren olur mu, beğenirler mi, yok canım insanların işi yok da beni mi okurlar gibi çok fazla soru vardı kafamda. Zamanla bu korkularım geride kaldı, blog sayesinde bire bir olmasa da sosyal medya aracılığı ile bir çok güzel insanla tanıştım.  Blogu açtığım için hiç pişman olmadım aksine iyi ki buradayım diyorum. Blog yazarlığı yapmayı boş iş olarak görenler de var, bana yine blogunla mı uğraşıyorsun faydalı işler yapsana diyenler de oldu. Fakat ben bunu seviyorum. Bazen mesleğimi soranlara bloggerım diyorum. 1. yıldönümümüzü sizlerle , sevgili dostlarım ve okuyucularımla geçirmeye karar verdim.  Çekilişle 2 kişiye kendi kitaplığımdan iki kitap vermek istiyorum. Kitaplar benim okuduğum, resimde görülen kitaplardır.

 * Yalnızca yurtiçine gönderim yapılacaktır.
 *18 yaşından küçüklerin katılması için ailelerinden izin almaları gerekmektedir. 
 *Katılım şartlarını yerine getirmeyenler diskalifiye edilecektir. 
 * Gfc den takip ederken genel olarak izlediğinizden emin olun. Özel olarak izlediğiniz zaman ben göremiyorum ve bu durum diskalifiye olmanıza sebep olabilir.
*Zorunlu şartlar Gfc den takip etmek , hangi kitabı istediğinizi ve  mail adresinizi yazmaktır. Diğer seçenekler ise isteğe bağlı şartlardır.

Not: Farklı tarayıcılardan bağlanıp aşağıdaki formu göremeyen arkadaşlar zorunlu şartları yerine getirdikten sonra yorum bölümüne bilgilerini yazabilirler. Ekstra haklar için ise twitter, facebook, instagram ve g+ dan beni takip ederek ve paylaşım linlerinizi yazarak faydalanabilirsiniz. 

 Çekiliş 7 Aralık saat 10:00 da sonlanacaktır. En kısa zamanda sonucu açıklamaya çalışacağım. Sonuç açıklandıktan sonra 2 gün içerisinde kazananlar iletişim bilgilerini göndermezlerse çekiliş yenilenecektir.
 Herkese bol şans ♥♥♥













6 yorum:

  1. Katıldım. Nice senelere Nılufer cim. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. Çekilişinize katıldım ben de sizi blogumdaki çekilişte görmek isterim. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  3. kaçırdım. yoğunluktan bugun gırerım demiştim :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üzgünüm, çekiliş süresi oldukça uzundu aslında. Nasip değilmiş bir sonraki çekilişe artık....

      Sil

Yorumlarınızda link vermemeye dikkat ediniz. Link verdiğiniz yorumları yayımlamıyorum maalesef :(

Web sitemizdeki fotoğrafların, yazıların izin alınmadan kopyalanması, yayınlanması, alıntı olduğu ve kaynağı belirtilmeden bir takım amaçlar için kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri yasasına aykırıdır. İzin alınmadan kopyalanan resim ve yazılarımızla ilgili dilekçe ve dava açma hakkımız saklıdır.