11/26/2014

# Eksik Parça Yayınları # Kitap Yorumu # Sır Oyunları # Sosyete Dedektifi #2

Sır Oyunları / Sosyete Dedektifi #2 - Susan McBride

Kozmokitap


     Kitapla ilgili bilgi vermeden önce kapağına bayıldığımı söylemeliyim. İştahımı açıyor ve kaç kalori olduğunu düşünmeden de yapamıyorum:)) Sizce de muhteşem değil mi?

    Kitabı kısa sürede okuyup bitirdim.Okurken televizyonda seyrettiğim ismini şu an hatırlayamadığım bir filmi hatırlattı bana.Kitabı okurken o filmi seyrediyormuş gibi hissettim.Konu olarak değil fakat olayların geçtiği yerler , özellikle kitabın baş karakterinin ağzından olayların anlatılması bende bu hissi oluşturdu.



   Andy, zengin Cissy'nin sosyeteye tanıtılma partisini reddetmiş, başına buyruk yaşayan kızıdır. Andy küçük bir dairede web tasarımı yaparak yaşamaktadır. Daha çok kar amacı gütmeyen firmalarla çalışmaktadır.  Cissy  , arkadaşı Marilee için web  tasarımı yapması için Andy'yi ikna eder. Herkese emirler yağdıran, çalışanları tarafından sevilmeyen Marilee ile çalışmak çok da kolay olmayacaktır. Marilee 'nin stüdyosunda bazı tuhaf olaylar olmuştur ve bunun üzerine Stüdyoda çekimler olurken ortalık karışır , arka tarafa geçen Andy Marilee'nin kızı Kendall'ı baygın bir şekilde bulur. Olaylarda tuhaflık olduğunu fark eden Andy acemi dedektifliğe soyunur.Olaylar bununla biter mi ? Kitabı okumadan bilinmez ama Andy olayı çözmeden bırakmayacaktır.

Eğlenceli bir kitap olan Sır Oyunları'nı çok çok beğendiğimi söyleyemeyeceğim. Bana çok hitap eden bir kitap değil . Yapılan yorumlardan birisinde "kapağı kapattıktan sonra bile gülmeye devam edeceksiniz " denilmiş. Ben de maalesef böyle bir duygu bırakmadı. Belki Amerikan esprileri bana göre değildir. Anlatım tarzı biraz Pretty Little Liars serisine benzettim. Bu tarzı sevenler bu kitabı da seveceklerdir:))

 Sevgilerle♥♥♥


Sır Oyunları
A Good Girl's Guide To Murder
Susan McBride
Eksik Parça Yayınları
Çeviri: Yasemin Yurdakul
355 sf.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda link vermemeye dikkat ediniz. Link verdiğiniz yorumları yayımlamıyorum maalesef :(

Web sitemizdeki fotoğrafların, yazıların izin alınmadan kopyalanması, yayınlanması, alıntı olduğu ve kaynağı belirtilmeden bir takım amaçlar için kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri yasasına aykırıdır. İzin alınmadan kopyalanan resim ve yazılarımızla ilgili dilekçe ve dava açma hakkımız saklıdır.