11/03/2014

# Yeni Kitap

Yeni Kitaplarım....


kozmokitap
 Çoktandır yeni kitaplarımı yazmak istiyordum fakat bir türlü nedense elim klavyeye uzanmadı. Biraz tembellik var üzerimde. Nedendir bilinmez bir isteksizlik vardı üzerimde. Hiçbir şey yapmayayım , olduğum yerde kıpırdamadan kalayım başka bir şey istemiyordum. Belki güneşin yüzünü az göstermesi sebebi ile ruhsal durumum oynadı.Ben güneş insanıyım, enerjimi güneşten alıyorum. Neyse bu kadar kendimi anlattığım yeter. İnsanoğlu ortama kolay ayak uydurur, ben de sonbahara ayak uydurmaya başladım.



    Yeni kitaplarım oğlumun , kardeşimin kitaplığından ödünç aldıklarım ve daha önce okuyup da kitaplığımda bulunmasını istediğim 2. el kitaplardan oluşuyor.

   Kurt Kanunu- Kemal Tahir, Bülbülü Öldürmek - Harper Lee, Rumi'nin Bildiği Aşk - Serdar Özkan oğlumun kitaplığından aldığım kitaplar. O dersleri ile meşgul olsun ben de kitaplarını okuyup sonra yerine koyarım:))



    Şeytan Tohumu- Dean Koontz, Ölüm Bir Varmış Bir Yokmuş - Jose Saramago kitapları ise kardeşimden ödünç aldığım kitaplar. Dean Koontz kitapları son derece sürükleyici ve gerilim dolu kitaplar. Jose Saramago'nun bu kitabını çok merak ediyordum ve almayı düşünüyordum. Kardeşimde olunca da satın almama gerek kalmadı.


Yalnız Kadınlar Sokağı- Maeve Binchy ve Rüzgar Gibi Geçti - Margaret Mitchell ise yıllar önce okuduğum ve tekrar tekrar okumak istediğim kitaplardı . 2. el ve temiz bulunca çok uygun fiyata onları da aldım. Tekrar okuduğum zaman onlar hakkında da yazmayı planlıyorum.

Sevgilerle....


                                                     

4 yorum:

  1. Rum-i Aşk dikkatimi çekti. =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazarın Kayıp Gül serisini severek okumuştum. Umarım bu kitabı da en az o kitapları kadar iyidir:)
      Sevgiler...

      Sil
  2. Ben zaten takipteydim (:
    Rumi aşk okumadım ben onuuu (:
    Listeleyeyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa, kusura bakma:(( Çok utandım şimdi....

      Sil

Yorumlarınızda link vermemeye dikkat ediniz. Link verdiğiniz yorumları yayımlamıyorum maalesef :(

Web sitemizdeki fotoğrafların, yazıların izin alınmadan kopyalanması, yayınlanması, alıntı olduğu ve kaynağı belirtilmeden bir takım amaçlar için kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri yasasına aykırıdır. İzin alınmadan kopyalanan resim ve yazılarımızla ilgili dilekçe ve dava açma hakkımız saklıdır.