8/26/2016

# Arkadya Yayınları # Kitap Tanıtımı # Marina Fiorato # Şifacı

Şifacı - Marina Fiorato || Tanıtım

Şifacı - Marina Fiorato


Kitabın Adı :Şifacı
Yazar : Marina Fiorato
Yayınevi : Arkadya Yayınları
Orjinal adı :The Venetian Contract
Çevirmen :Ayhan Ece Şirin
Sayfa Sayısı :448
Baskı Tarihi: Nisan 2016
Çıkış Tarihi : 1 Nisan
Türü: Roman
Etiket Fiyatı: 25.00 TL
Cilt: Ciltli Kapak


Dünyaya hükmeden iki güç: 
 Venedik Cumhuriyeti ve Osmanlı İmparatorluğu. 
 İmparatorlukta saltanatı elinde tutan bir kadın: Nur Banu Sultan. 
 Ve ölüm döşeğindeyken ortaya çıkan müthiş bir sır. 

 1580’ler, Osmanlı İmparatorluğu… Haremdeki kadınları iyileştiren bir şifacı olan Feyra, bir sabah yine her zamanki gibi Topkapı Sarayı’nın yollarını arşınlayıp hareme gittiğinde, sultanı Nur Banu’nun hasta olduğunu görür. Başlangıçta bu durumu pek önemsemeyen Feyra, bir süre sonra Nur Banu’nun zehirlendiğini anlar ve Nur Banu’nun son saatlerini rahat geçirmesi için kendisine ilaç verir. Bu esnada Nur Banu Sultan, Feyra’yla yıllardır sakladığı sırrını paylaşır: Feyra, Nur Banu Sultan’ın kızıdır. Son anlarında gerçekleri dile getiren Nur Banu Sultan, ayrıca oğlu Murat’ın Venediklilere ve kendisine olan düşmanlığından bahsedip hazırladığı tuzağı anlatır. Feyra’yı uyaran Nur Banu Sultan, kendisine iki büyük devletin kaderini belirleyecek önemli bir görev verir. Hem imparatorluğun hem de Feyra’nın babasının kaderi Feyra’nın ellerindedir artık. 

    “Eğer tarihi romanları seviyorsanız, bu kitabı okumayı denemelisiniz. Fiorato ustaca kaleme aldığı hikâyesinde heyecan verici bir biçimde güzel ve bilinmeyen bir dünya yaratmış.” bcfreviews.wordpress





                                                            Kozmokitap

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda link vermemeye dikkat ediniz. Link verdiğiniz yorumları yayımlamıyorum maalesef :(

Web sitemizdeki fotoğrafların, yazıların izin alınmadan kopyalanması, yayınlanması, alıntı olduğu ve kaynağı belirtilmeden bir takım amaçlar için kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri yasasına aykırıdır. İzin alınmadan kopyalanan resim ve yazılarımızla ilgili dilekçe ve dava açma hakkımız saklıdır.