10/23/2017

# Aslıhan Akagöz # Çirkin Güzel Aşka Uyanış # Kitap Yorumu # Optimum Kitap

Çirkin Güzel Aşka Uyanış - Aslıhan Akagöz || Kitap Yorumu


Çirkin Güzel Aşka Uyanış - Aslıhan Akagöz

Çirkin Güzel kitabını ilk çıktığı zaman okumuş ve çok sevmiştim. Devam kitabı da çıkınca merak edip aldım ve maalesef kitaplıkta unuttum. Birçok kitap alınca önüne dizip kitabı arkalara itmiş olduğumu fark edince üzüldüm. Hazır kitabı bulmuşken de okudum :))

Kitap Çirkin Güzel 'ın devamı olduğu ivin bu kitabı okumadan önce onu okumalısınız. Yoksa kitapta eksiklik hisseder ve konuya adapte olamazsınız.






Çağrı ve Melike yine baş karakterlerimiz. Fakat onların yanında bu kitapta yan karakterler de oldukça fazla yer kaplıyorlar . Çağrı ve Melike mutlu sona doğru ilerlerken arkadaşlarının da mutlu sona ulaştığını görüyoruz kitapta. Onlar ermiş muradına ....

Kitabı hızla okudum aynı ilk kitaptaki gibi. Karşılaştırma yapmam gerekirse ilk kitabı daha çok sevdim. Bu kitap barışma ve mutlu son üzerine kurulu ve bana fazlasıyla uzatılmış geldi. Kitabı okurken rahatsız olmamın bir diğer sebebi da yapılan imla hataları . Satır sonuna sığmayan sözcükler hecelerine göre ayrılırlar. Söz-cük , faz-la .... gibi. Kitap boyunca sözcükler yanlış ayrılmıştı. Sö-zcük , fa-zla gibi. Bu beni çok rahatsız etti. Okuyucu olarak bizi önemsemiyorlar hadi neyse da kendi işlerini de ciddiye almadıkları düşünüyorum. Bu tarz hatalar benim için affedilemez!!!!

Kitabı bitirdim fakat fazla bir tat alamadım maalesef :(( İlk kitabı biraz daha uzatıp orada mutlu son ile bitirilebilirdi diye düşünüyorum. ...


Çirkin Güzel  Aşka Uyanış - Aslıhan Akagöz
Kitabın Adı :Çirkin Güzel  Aşka Uyanış
Yazar :Aslıhan Akagöz
Yayınevi : Optimum Kitap
Sayfa Sayısı : 420


"Bir daha kimsenin seni benim üzdüğüm gibi üzmesine izin verme"diyerek Melike'nin hayatından çıkıp gitmiştir Çağrı. Gitmenin hiçbir derde çare olamayacağını bile bile kendine başka bir şehirde yeni bir hayat kurmuştur. O hayatta Melike'nin olmaması ise en büyük eksiğidir... Melike ise henüz ayrılığın acısını atlatamadan sevdiği adamın mektubuyla derinden sarsılmıştır. Yüreği Çağrı'nın peşinden gitmek için can atarken, o mantığını dinleyip aşkından vazgeçmeyi seçmiştir lakin günler ve geceler boyu duyduğu o yoğun özlemi dindirebilmeyi hiçbir şekilde başaramamıştır.Sonra bir gün genç çiftin ortak bir kararla ayırdıkları yolları, kaderin oyunuyla aynı noktada tekrar birleşir... Geçmişin acılarını unutup birlikte yeni bir başlangıç yapmaları mümkün olacak mıdır? Peki ya aşk bir yolunu bulup tekrar iki yürekte o en saf haliyle var olmayı başarabilecek midir?

"Seni ömrümün sonuna kadar beklerim. Bu zamana kadar nasıl beklediysem, bir o kadar daha beklerim. Yeter ki sen bana gelmekten hiç vazgeçme."


                                                            Kozmokitap

3 yorum:

  1. Yine bilmedigim bir kitap. Sende görüp ilgimi çekenleri pinterestte listeliyorum 😊

    YanıtlaSil
  2. hımmm ilk kitap olabilir o zamaaan :)

    YanıtlaSil
  3. Bende daha önce duymamıştım. Ama okumak isterim. Kitabın kapak resmi çok güzelmiş.
    Sevgiler

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda link vermemeye dikkat ediniz. Link verdiğiniz yorumları yayımlamıyorum maalesef :(

Web sitemizdeki fotoğrafların, yazıların izin alınmadan kopyalanması, yayınlanması, alıntı olduğu ve kaynağı belirtilmeden bir takım amaçlar için kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri yasasına aykırıdır. İzin alınmadan kopyalanan resim ve yazılarımızla ilgili dilekçe ve dava açma hakkımız saklıdır.