1/31/2015

# 2015 # Aylık Okunanlar # Ocak

Ocak ayında okuduklarım....

2015 yılının ilk ayını geride bırakırken bu ay neler okumuşuz bir bakalım. Bu ay içerisinde  18 tane yayın hazırlamışım blog için. Bu yayınlardan 6 tanesi okudum kitapların yorumları. Şimdi bunları tekrar hatırlayalım ve her kitaba verdiğim puanı görelim:

Ölümle Randevu:

Kozmokitap   

     Ölümle Randevu Mario Mazzanti'nin diğer kitaplarına nazaran  beni hüsrana uğratı. Çok fazla ayrıntılara yer verilen kitap benim için barajı geçemedi.
 Puanım:

                               kozmokitap
Kitapla ilgili yazımı okumak için tıklayınız : Ölümle Randevu





Şahmelek:

kozmokitap          Merve Akıncı'nın ilk kitabı olan Şahmelek bir günde bitirdiğim sürükleyici bir kitap oldu. Sevdiğim romantik kitapların arasında yer alan Şahmelek , rahatlıkla tavsiye edebileceğim bir kitap.
   Puanım:

               Kozmokitap

Kitapla ilgili yazımı okumak için tıklayınız : Şahmelek

Gündüzsefası:

kozmokitapSarah Jio'nun beşinci kitabı olan Gündüzsefası sürükleyici bir kitap. Yazarın tarzını bilenler için kitaplar artık sürpriz olmaktan çıkıp kendini tekrar eder hale geliyor. Bu nedenle bir puanı kırıyorum.
  Puanım:

                       Kozmokitap

Kitapla ilgili yazımı okumak için tıklayınız :Gündüzsefası




Hayvan Çiftliği:

George OrwellGeorge Orwell'ın peri masalı tadındaki bu kitabı , okurken eğlendirmenin yanında bir o kadar da düşündürücü olmayı başarıyor. Herkesin kitaplığında bulunması gereken ve tekrar tekrar okunabilecek bir kitap olduğunu düşünüyorum.
Puanım:

         kozmokitap
Kitapla ilgili yazımı okumak için tıklayınız : Hayvan Çiftliği



Şeytan Tohumu:

Dean KoontzDean Koontz'un kaleminden bir gerilim kitabı Şeytan Tohumu. Ortalamanın altında kalan kitap yazıldığı döneme göre değerlendirecek olursam oldukça başarılı diyebilirim.
Puanım:

                        kozmokitap
Kitapla ilgili yazımı okumak için tıklayınız : Şeytan Tohumu 

Kuşlar Sanatı:

Pablo Neruda
Şair Pablo Neruda'nın kuş türlerini şiirleştirerek yazdığı bu kitap şiir severler tarafından beğenileceğini zannediyorum.
Puanım:

          kozmokitap
 Kitapla ilgili yazımı okumak için tıklayınız : Kuşlar Sanatı
Sevgilerle♥♥♥


Kozmokitap










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda link vermemeye dikkat ediniz. Link verdiğiniz yorumları yayımlamıyorum maalesef :(

Web sitemizdeki fotoğrafların, yazıların izin alınmadan kopyalanması, yayınlanması, alıntı olduğu ve kaynağı belirtilmeden bir takım amaçlar için kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri yasasına aykırıdır. İzin alınmadan kopyalanan resim ve yazılarımızla ilgili dilekçe ve dava açma hakkımız saklıdır.