8/22/2016

# Elizabeth Hoyt # Kitap Yorumu # Pegasus Yayınları

Buz Prenses - Elizabeth Hoyt || Kitap Yorumu




     Çirkinin Aşığı kitabı ile kalemiyle tanıştığım Elizabeth Hoyt bir anda ne yazsa okurum dediğim yazarlar arasına katıldı. Yetişkin romantik kitaplar arasında çok okunan ve sevilen bir yere sahip yazar. Üç kitaptan oluşan Prenses serisine ara kitap olarak eklenen Buz Prenses çok ince bir kitap . Ben kitabı bir saat içerisinde bitirdim ve keşke biraz daha devam etse diye düşündüm. Yazarın kalemime hayran olmamak elde değil. Okumaya baişladığım anda konunun içerisine sürükleniyorum ve kitabı elimden bırakmak istemiyorum.

   Prenses serilerinde erkeklerin gitmekten hoşlandığı ve kadınların maskeler ile dolaştığı bir genelev olan Afrodit'in Mağarasında geçiyor öykümüz.

   1762 yılı Londra'sı. Afodit'in mağarasına askerlerini toplamak için gider Kaptan Wargate . Bir kenarda sessiz sakin askerlerini bekler ve başlarının belaya girmesini önler. Kaptan orada iken bir oyun duyurusu yapılır. Bu oyunu kazananın ödülü Afrodit'in Mağarası'nın sahibi Carol ile yedi gece geçirmektir. Bu tür yerlerden ve oyunlardan hoşlanmayan kaptan nasıl olduysa kendisini oyunun içerinde bulur. Amacı Carol'a yardım etmek midir yoksa ödülün cazibesine dayanamamış mıdır?

Yetişkin romantik kitapları ve kabarık etekli ve foytonlu eski İngiltere romanları sevenlere tavsiye ederim.




Kitabın Adı :Buz Prenses
Yazar :Elizabeth Hoyt
Yayınevi :Pegasus Yayınları
Orjinal adı : The Ice Princes
Çevirmen :Ceyda Aldemir Down
Sayfa Sayısı :112


YEDİ GÜNAH DOLU GECE 

 Londra'nın en kötü şöhretli evi Afrodit'in Mağarası'nı işleten Coral Smythe, erkeklerin ihtiyaç ve tutkularına dair her şeyi bilmektedir. Fakat tek bir erkeğin bile sevgisini hissetmemiştir… Özellikle de kartal gibi gözleriyle onu kınayan fakat gizliden gizliye arzulayan Kaptan Isaac Wargate'in sevgisini.

 YEDİ ZEVK DOLU GECE 

 Kaptan Wargate, gemi tayfasını baştan çıkaran bu altın maskeli kadını ayıplamaktadır. Ancak Coral bir kart oyununda ödül olarak ortaya konunca, Wargate kendine engel olamayıp oyuna katılır… ve kazanır.

 YEDİ AŞK DOLU GECE 

 Artık tutucu donanma kaptanının bu gizemli kadın hakkında bir şeyler öğrenebilmesi için sadece yedi gecesi vardır. Peki Coral, Afrodit'in Mağarası'nın yeni sahibi tarafından tehdit edilince Wargate maskenin ardındaki kadına… ve aşka bir şans tanıyacak mıdır?


Prenses Serisi Sıralaması:

1- Çirkinin Aşığı  ( The Raven Prince )
2- Kalbimi Sana Verdim  (The Leopard Prince)
3- Bir Aşk Masalı  (The Serpent Prince)
3,5-  Buz Prenses  (The Ice Princess)



                                                     

1 yorum:

Yorumlarınızda link vermemeye dikkat ediniz. Link verdiğiniz yorumları yayımlamıyorum maalesef :(

Web sitemizdeki fotoğrafların, yazıların izin alınmadan kopyalanması, yayınlanması, alıntı olduğu ve kaynağı belirtilmeden bir takım amaçlar için kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri yasasına aykırıdır. İzin alınmadan kopyalanan resim ve yazılarımızla ilgili dilekçe ve dava açma hakkımız saklıdır.