8/22/2017

# Franz Kafka # Kitap Tanıtımı # Yakılmamış Öyküler # Yitik Ülke Yayınları

Yakılmamış Öyküler - Franz Kafka || Kitap Tanıtımı


Kitabın Adı :Yakılmamış Öyküler
Yazar :Franz Kafka
Yayınevi : Yitik Ülke Yayınları
Çevirmen :Güneş Soybilgen
Editör: Bade Osma Erbayav
Sayfa Sayısı :170 sf
Fiyatı : 15 TL
Çıkış Tarihi : Ağustos 2017

Franz Kafka'dan “Yakılmamış Öyküler”

 “Üzüntü, özlem, yaşama olan bu bağlılığımla nasıl çıldırmıyorum daha? Çok yalnızım, dilsizlerin yalnızlığına benziyor yalnızlığım, onun için hoş görün bu gevezeliğimi, dinleyecek birini bulunca boşalttım içimi, susamazdım artık.”

    Franz Kafka bu öykülerde tüm yalnızlığını, kederini döküyor sayfalara. Hoş görmenin ötesinde seviyoruz onun gevezeliğini. Yakın dostu Max Brod’a tekrar tekrar teşekkür etmeli Kafka’nın yakılası bulduğu kimi öykülerini bizlere kazandırdığı için. Dünya edebiyatının olmazsa olmazlarından Franz Kafka’nın öyküleri “Yakılmamış Öyküler” adlı kitapta bir araya geliyor.

   Yitik Ülke Yayınları'nca yayımlanan “Yakılmamış Öyküler”i Güneş Soybilgen dilimize çevirdi, Bade Osma Erbayav ise kitabın karşılaştırmalı editörlüğünü yaptı. Kısa öykü sevenler için farklı bir yolculuk fırsatı “Yakılmamış Öyküler”. Bu ilginç kitap, kitaplığınızda mutlaka bulunmalı. Kafka’nın da dediği gibi, “Kafesin biri kuş aramaya çıkmış.” Öyküseverlere şimdiden iyi okumalar.



                                                            Kozmokitap

3 yorum:

  1. Franz Kafka öyküleri hep merak ettiğim bir konu idi ;)

    YanıtlaSil
  2. Kitabın kapağını çok beğendimm <3 Kitap alışveriş listeme ekledim bitanem :)

    YanıtlaSil
  3. Taze çıkmış kitap,keyifli okumalar olsun...

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda link vermemeye dikkat ediniz. Link verdiğiniz yorumları yayımlamıyorum maalesef :(

Web sitemizdeki fotoğrafların, yazıların izin alınmadan kopyalanması, yayınlanması, alıntı olduğu ve kaynağı belirtilmeden bir takım amaçlar için kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri yasasına aykırıdır. İzin alınmadan kopyalanan resim ve yazılarımızla ilgili dilekçe ve dava açma hakkımız saklıdır.