8/29/2017

# Kendare Blake # Kitap Yorumu # Martı Yayınları

Anna Kan Giyinmiş Kız - Kendare Blake

Anna Kan Giyinmis Kız - Kendare Blake


   Anna ilk çıktığı günden beri dikkatimi çeken ve okumak istediğim bir kitap oldu. Bazen inadım tutuyor ve kitap indirime girmeden almıyorum. Özellikle , ne kadar okumak istesem de bekliyorum. İşte Anna için de böyle oldu. Her gördüğümde kitabı elime alıp inceledim ve yerine koydum. Taa ki markete alışverişe gidesiye kadar. Tüm internet sitelerindeki indirimlerden daha ucuza marketten satın aldım. Marketlerin amacı kitapçıları öldürüp tekel olmak olabilir fakat bir okuyucu ve anne olarak bütçemi ve cebimi düşünmek zorundayım.

 Anna Kan Giyinmiş Kız'ın kapak görselini fena bulmamıştım. Fakat orjinal görseli görünce onu daha çok sevdim. Orjinal görsel kalsa daha güzel olurdu.

Anna  Kan Giyinmiş Kız


 

Cas babası gibi bir hayalet yok edicidir. Kendisine hayalet avcısı denilmesinden hoşlanmıyor. Babasının ölümünden sonra bu görevi o devralmış ve sürekli oradan oraya annesi ile dolaşarak hayaletleri öldürmektedir. Bir ölüyü öldürmek ne kadar ironik değil mi??? Hayaletleri bu dünyadan yolluyo fakat nereye gidiyorlar kendisi de bilmiyor.

  Bu arada Cas daha lise öğrencisi bir ergen. Anna isimli bir hayalet ile ilgili bir ihbar alır ve annesi ile birlikte o kasabaya taşınırlar. Bu arada annesi de bir cadı!!! Kötü bir cadı değil tabii....  Yeni okuluna başlayınca hayalet  hakkında araştırma yapmak için bazı çocuklarla yakınlaşır. Carmel çok güzeş bir kızdır . Onunla yakınlaşınca eski erkek arkadaşı kıskanır. Hayaletli eve Anna 'nın evine gittiklerinde ise olaylar ve hareket başlar...

  Anna daha önce yok ettiği hayaletler gibi değildir. Cas ona karşı farklı duygular beslemeye başlar..

   Hayaletler, hayalet avcısı, cadılar, telepati , voodoo .... Farklı öğeleri barındaıran hılz okunan bir kitap Anna  Kan Giyinmiş Kız . Öyle korkutucu , tüylerinizi diken diken eden edeğil okurken zevk aldığınız farklı bir kitap.

  Kitabı ben çok sevdim ve yakın zamanda devam kitabı olan Anna - Lanetli Kızın Hayaleti kitabını da alıp okumayı düşünüyorum.

Anna  Kan Giyinmiş Kız



Anna  Kan Giyinmiş Kız hakkında araştırma yaparken kitabın filminin de yapılacağını öğrendim. 2016 Mayıs haberlerine göre filmi yapılacaktı kitabın . Fakat internet taramasında yapıldı mı iptal mi edildi öğrenemedim. Umarım vazgeçmezler de harika bir film seyrederiz:)))






Anna  Kan Giyinmiş Kız - Kendare Blake
Kitabın Adı :Anna  Kan Giyinmiş Kız
Yazar :Kendare Blake
Yayınevi : Martı Yayınları
Orjinal adı : Anna Dressed in Blood
Çevirmen : Gülfem Çırak
Sayfa Sayısı :351


   Düşünceler zamanla bulanıklaşıp kaybolur ama gözler hiçbir şeyi unutmaz…
     Cas Lowood, ihbarlar üzerine hayaletlerin peşine düşerek onları yok eden bir hayalet avcısıdır. Yeni görevi ise, evine adım atan herkesi acımasızca öldüren hayalet Anna Korlov'u yakalamak ve ondan kurtulmaktır.
    Fakat Cas bu kez daha önce hiç rastlamadığı türden bir hayaletle karşı karşıyadır. Anna'nın içindeki, insanları öldürme isteğinin nedenini öğrendiğinde onun hayatına ve ölümüne dair sırlarla örülü gerçekleri de su yüzüne çıkarır.

 Yirmi beşten fazla dile çevrilen ve birçok ödül alan Kan Giyinmiş Kız sizleri doğaüstü fantastik kurgunun romantik öğelerle harmanlandığı sıra dışı bir hikâyeyle tanıştırıyor.


                                                            Kozmokitap

2 yorum:

  1. Neden orijinal kapağı kullanmamışlar ki daha güzelmiş bence..Kitabın adı biraz ürpertici ama konusu ve senin yorumunla merak uyandırıyor kitap..

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda link vermemeye dikkat ediniz. Link verdiğiniz yorumları yayımlamıyorum maalesef :(

Web sitemizdeki fotoğrafların, yazıların izin alınmadan kopyalanması, yayınlanması, alıntı olduğu ve kaynağı belirtilmeden bir takım amaçlar için kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri yasasına aykırıdır. İzin alınmadan kopyalanan resim ve yazılarımızla ilgili dilekçe ve dava açma hakkımız saklıdır.