8/24/2017

# Epsilon Yayınları # İnceleme # Kitap Yorumu # Linda Howard

Yanlış Zaman Doğru İnsan - Linda Howard || Kİtap Yorumu


Yanlış  Zaman Doğru İnsan - Linda Howard


  Linda Howard çok sevdiğim yazarlardan bir tanesi. Kara Melek ile tanıştım yazarın kalemi ile ve o gün bu gündür de kitaplarını buldukça okumaya devam ediyorum .

  Linda Howard aşk ile gerilimi  başarılı bir şekilde beraber işleyen nadir yazarlardan bir tanesi. Herkes beraber işleyebilir fakat herkes bu kadar başarılı olamaz.

  Yanlış Zaman Doğru İnsan 'da benim okuduğum diğer kitaplarından farklı olarak zamanda yolculuk var. Bu kitabı daha da ilginç hale getirmiş.

   Grace bu hayatta kocası ve kardeşinden başka kimsesi olmayan bir genç kadın. Kendisi antik el yazmaları uzmanı. Bir akşam modemi bozulduğu için bilgisayar dehası bir arkadaşına modemi yaptırmaya gittiğinde hayatı sonsuza kadar değişir. Çok klasik bir laf sonsuza kadar değişmek fakat tam sözlük anlamı ile değişir Grace'in hayatı .

  Grace evine geldiği zaman içeride yabancı adamlar görür , silahlıdırlar. Yanlarında da patronu. Neler olduğunu anlamak için dışarıdan bir müddet izler . Karanlığın içerisinde kocası ve kardeşinin öldürülüşüne tanık olur. Sırada kendisi vardır. Polise gitse de kocası ve kardeşini o öldürmüş gibi gösterdikleri için tek kurtuluşu kaçmak ve neyin peşinde olduklarını bulmaktır.

  O güne kadar kendi halinde yaşamış olan Grace artık bir kaçaktır. Kendisini korumak, Ailesini katledenlerden hesap sormak zorundadır.

  Elinde yeni işi olan çevirilerin peşindedir patronu. Ne için bu belgeleri istediğini öğrenmek için bir an önce bu belgeleri çevirmek zorundadır.

  Grace'ten yaklaşık 700 yıl önce yaşamış Niall . Tapınak Şövalyelerinin gardiyanı. Kutsal eşyaları korumaktır onun görevi. Grace'in elindeki belgelerde de tam olarak Tapınak Şövalyelerinden bahsedilmektedir. Grace'in yardım çığlıkları Niall tarafından duyulacak mı dersiniz????

  Sürükleyici, nefes kesen bir romandı yine . Linda Howard her kitapta beni şaşırtmayı ve romanlarını hızla okutmayı başarıyor.

  Kitabın ilk 15 sayfasında sıkıldığımı itiraf ediyorum. Tapınak Şövalyelerinin anlatıldığı bölümde sıkıldım. Zaten bu şövalyeleri sevmiyorum. Bu sayfaları geçtikten sonra kitap su gibi aktı , nasıl bitti anlamadım.



Yazarın bloğumda yer alan diğer kitapları :

Gölge Kadın 

Aşk Tuzağı

Kara Melek

Gözyaşlarımı Sildiğim Gün 

Zamansız Fırtına 





Yanlış Zaman Doğru İnsan - Linda Howard
Kitabın Adı :Yanlış Zaman Doğru İnsan
Yazar :Linda Howard
Yayınevi :Epsilon Yayınları
Orjinal adı :Son of the Morning
Çevirmen : Güncem Topçu Güzel
Sayfa Sayısı :488


Linda Howard, modern zamanlarda dünyaya gelmiş bir kadının, geçmişe ait bir sırrı bizzat yaşayarak açığa kavuşturmasını ve son derece romantik hikâyesini anlatarak okuyucularını bir kez daha büyülüyor.
Antik el yazmaları üzerine uzmanlaşmış bir akademisyen olan Grace St. John, eline geçen birtakım eski belgelerin asırlar önce kaybolmuş bir Kelt hazinesinin aranan anahtarı olduğunu asla tahmin edemez. Ancak sınırsız gücün anahtarını elinde tuttuklarına inanılarak efsaneleştirilen Tapınak Şövalyeleri'nin ilgi çekici hikâyesini çözdüğü anda, söz konusu gücün peşine düşmüş acımasız bir katilin tek hedefi haline gelir.

Onu durdurmaya karar veren Grace'in, Şövalyeler'in sırrını sonsuza dek tutmakla görevlendirilen şöhretli bir savaşçının yardımına ihtiyacı vardır: karanlık bir öfkeye ve dizginlenemeyen tutkulara sahip vahşi İskoçyalı Niall. Onu bulmak ve kendi hayatını kurtarmak için Grace'in zamanda yolculuk yapması, on dördüncü yüzyıl İskoçya'sına geri gitmesi gerekmektedir.


                                                            Kozmokitap

2 yorum:

  1. bende yazarı çok seviyorum, bu kitabı da bayram tatili için alayım , sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Ben de bu yazarın Zamansız Fırtına adlı kitabını okumuştum. Açıkçası beni saran bir yazar olmamıştı. Ama bu kitabı merak uyandırıcı. Teşekkürler. :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda link vermemeye dikkat ediniz. Link verdiğiniz yorumları yayımlamıyorum maalesef :(

Web sitemizdeki fotoğrafların, yazıların izin alınmadan kopyalanması, yayınlanması, alıntı olduğu ve kaynağı belirtilmeden bir takım amaçlar için kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri yasasına aykırıdır. İzin alınmadan kopyalanan resim ve yazılarımızla ilgili dilekçe ve dava açma hakkımız saklıdır.